Oceania Cruises

Osnovali su je 2002. godine veterani luksuznih krstarenja Franco Del Rio, Joe Watters i Bob Binder. Oceania Cruises najveća je svjetska linija za krstarenja premium klase. Karakteristike ove kompanije su tri:

1. Najbolja kuhinja na moru

2. Specialist za odredišta

3. Intimni i luksuzni brodovi

Oceania Cruises je kompanija s pet zvjezdica sa krstarenjima za putnike koji traže istinski profinjeno, ležerno i elegantno iskustvo putovanja.

U veljači 2007. Oceania Cruises postala je podružnica Prestige Cruise Holdings, Inc. pod kontrolom investicijske grupe Apollo Management. Oceania Cruises je time profitirala financijski. U ožujku 2007. godine započeta je izgradnja dva nova broda kapaciteta 1250 putnika. Oceania Cruises je ovaj projekt povjerila talijanskim brodogradilištima Fincantieri. Ova dva broda za krstarenje klase Oceanija, nazvana Marina i Riviera, izgrađena su 2011. i 2012. godine.

U rujnu 2014. Norwegian Cruise Line preuzima Prestige Cruise Holdings, Inc. U studenom 2014. Norwegian Cruise Line najavljuje kupnju broda Ocean Princess od Princess Cruises kako bi proširio flotu Oceania Cruisesa. Ovaj novi brod pridružio se floti Oceania Cruises 2016. Bivša Ocean Princess prošla je 40-dnevni makeover u Marseilleu prije nego što je preimenovana u Sirena. Danas je Oceania Cruises jedna od vodećih svjetskih premium linija za krstarenje, s flotom od šest elegantno uređenih plovila s luksuznim sadržajima.

Oceania sirena, Oceania Insignia, Marina Oceanija, Oceanija Nautica, Oceania Regata, Oceania Riviera

ZAŠTO MI