Cunard

Cunard linije za krstarenje

Cunard Cruise Line poznat je po luksuznoj usluzi s 5 zvjezdica i klasičnoj sofisticiranosti od 1847. godine. Najpopularniji i najlegendarniji itinerari uključuju Transatlantsko putovanje i Put oko svijeta. Nedavno su predstavili dvije nove vrste putovanja, putovanje Regijama svijeta gdje možete istraživati Aziju, Istočnu Aziju i Australiju te Grand Voyages putovanja koja vam nude duži ostanak na moru. Osim toga Cunard ima i itinerare do prekrasnih Fjordova i kristalnih voda Karipskih otoka.

Cunardove večere, aktivnosti i sadržaji
Cunard ima široku paletu hrane na brodu kako bi svima udovoljili. Gosti mogu objedovati u posebnom restoranu, ovisno o razini kabine. Dnevni jelovnici uključuju izbor za svačije potrebe s veganskim, ribljim, vegetarijanskim ili spa nadahnutim jelovnicima.
Što se tiče zabave, na brodu su uvijek karaoke, večeri u pubu, plesne večeri u dvorani, intrigantne umjetničkie galerije, holivudski blockbusteri u kinu, 3D kina, predstavae uživo i kasina. Ne smijete propustiti spa centar, teretanu i bazen. Provest ćete se kao nikad u životu.

ZAŠTO MI