Azamara

Azamara Cruises je luksuzna linija za krstarenje fokusirana na destinacije. Brodovi dugo pristaju u svakoj luci tako da putnici imaju priliku upoznati i prigrliti kulturu svake destinacije. Azamara se ističe svojim itinerarima do malih luka koje ne biste imali priliku iskusiti s većim brodovima. Možete izbliza pogledati najljepše gradova poput Londona, Venecije, Bangkoka, Sankt Peterburga i drugih. Uživajte u odmoru na zadivljujućim Karibima, Aziji, Havajima ili Južnoj Americi. Na krstarenju Azamara obraća veliku pozornost na detalje i luksuz, što ih čini jednom od najboljih linija za krstarenje.

Večera, aktivnosti i sadržaji:

Večerati na brodovima Azamara znači uživati ​​u kuhinji koja će komplementirati destinaciju. Azamara Chefovi specijalizirani su za unošenje regionalnih okusa u jelovnike, tako da možete iskusiti domaću kuhinju svakog mjesta koje posjetite.

Ne možete vam biti dosadno na brodu Azamara. Od različitih Cabaret predstava, koktela, elegantnih barova i salona, ​​opuštajuće glazbe ili glazbe uživo do sofisticiranog uređenja i atmosfere kasina, za svakoga se nađe ponešto. Vrhunac vašeg krstarenja Azamara zasigurno će biti Spa, sa svojim pjenušavim kupkama sa slanom vodom, tretmanima oblikovanja tijela, kozmetičkim uslugama, masažama vulkanskim kamenjem i još mnogo toga što će otopiti svakodevni stres i razmaziti vas od glave do pete.

 

Azamara Cruise brodovi:

Azamara Quest, Azamara Journey, Azamara Pursuit

ZAŠTO MI